Loader

Başkanın Mesajı

Başkanın Mesajı

Başkanın Mesajı

Değerli meslektaşlarımız,

Öncelikle, 1986'dan beri Sakarya'da kuyumcu esnafımızın çatısı ve resmi yüzü olarak hizmet veren derneğimizin bu günlere gelmesinde emeği geçmiş herkese ben ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ederim.

Derneğimizin kuruluş tarihinden beri Sakaryamızdaki ulaştığı noktanın ne kadar gurur verici olduğunu düşünsekte, yeni yönetim kurulu olarak sektörümüze, bu günün hızlı teknolojisine ve hizmet anlayışına uygun bir kültürle ışık tutmaya çalışacağız.

En başta siz değerli üyelerimizin ve Sakarya kuyumcu esnafımızın eleştirilerine ve yeni fikirlerine açık olduğumuzu belirtmek isterim. Bu değerli görüşlerinizi bize ulaştırabilmeniz ve derneğimizin çalışmalarından haberdar olabilmeniz için kurduğumuz sitemiz bu uğurda atılmış adımlardan biridir.

Şehrimiz hızla büyümekte ve göç almaktadır. Bu değişimi Sakarya Kuyumcular Derneği Yönetimi olarak esnaflarımızın lehine çevirmemiz gerektiğini şiddetle arzuluyoruz. Bu değişimin getireceği ve hali hazırdaki rekabet ortamının birliğimize, beraberliğimize destek verici şekilde ilerlemesi hepimizin özverisiyle sağlanacaktır.

En Derin Hürmet ve Saygılarımla


Serkan SERBES
Yönetim Kurulu Başkanı